Minderjarig meisje door auto geschept te La Vigilantia – “Ouders, let op uw kinderen”

Een minderjarig meisje is donderdagavond rond zeven uur te La Vigilantia in het verzorgingsgebied van Paranam door een auto geschept, zo bericht de Unit Verkeer Midden van het Korps Politie Suriname.

Volgens verklaring van de automobilist kwam hij vanuit de richting van de Martin Luther Kingweg en reed richting Wittenberg kondre. Gekomen tussen mast 69704 en 69705 stak een minderjarig meisje, dat met haar moeder aan de rechterkant van de weg stond, plotseling de weg over met als gevolg de aanrijding met licht persoonlijk letsel. 

De bestuurder was niet onder invloed van alcohol of een bedwelmend middel. Het meisje liep een barstwond aan de linkerzijde van het hoofd op en kon per eigen gelegenheid vervoerd worden naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. 

Het  rijbewijs van de bestuurder is hangende het onderzoek ingevorderd.

De politie van Regio Midden Suriname doet een beroep op ouders en/of verzorgers om op hun kinderen te letten wanneer zij over straat lopen en of doende zijn de weg over te steken.

error: Kopiëren mag niet!