100 gezegende jaren voor Elisabeth Danning  

Mevrouw Elisabeth Danning kon op 29 november 100 kaarsjes uitblazen temidden van haar kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen, achterachterkleinkinderen en overige familieleden. Zij heeft een gezegende dag achter de rug. 

Zij is geboren op 29 november te Paramaribo en is enig kind van haar ouders. Mevrouw Danning heeft als korporaal gediend in het Nationaal Leger. Zij heeft vier zonen en twee dochters, helaas zijn 2 van haar kinderen haar voorgegaan. Verder heeft zij 23 klein-, 33 achter- en 6 achterachterkleinkinderen. 

Mevrouw Danning hield van tuinieren, zij puzzelt graag, houdt van lezen en handenarbeid. Zij was lid van Tabita in de Wanica kerk en Leger des Heils, waar zij aan handenarbeid deed. 

Namens de president van Suriname mocht mevrouw Danning uit handen van de districtscommissaris de gebruikelijke enveloppe met inhoud in ontvangst nemen. 

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!