Eigen doelpunten helpen Atletico vooruit, Immobile schiet Lazio naar de laatste zestien

Atletico Madrid heeft zich door een 3-1 overwinning op Feyenoord geplaatst voor de knock-outfase van de Champions League, geholpen door twee eigen doelpunten en een volley van verdediger Mario Hermoso. Lazio, dat 2-0 won van Celtic, gaat ook door naar de laatste zestien. Dit resultaat betekent de uitschakeling van zowel Feyenoord als Celtic. Met een goal van Mario Hermoso en twee eigen doelpunten, waaronder een van Feyenoord-aanvaller Santiago Gimenez, verzekerde Atletico zich van de overwinning. Lazio-spits Ciro Immobile scoorde twee keer tegen Celtic, die na hun verlies onderaan de groep E eindigen met slechts één punt. Immobile’s goals waren een hoogtepunt voor Lazio, die in de Serie A middenmoot staat, en versterkt hun positie voor de Europese competitie.

error: Kopiëren mag niet!