In het huis van Sonam Kapoor in Mumbai over welkomstfeest voor David Beckham

Sonam Kapoor en Anand Ahuja maakten er een punt van dat hun welkomstfeest voor David Beckham een ​​gesprek over de stad zou zijn, en dat werd het ook.  

Een dag nadat social media overspoeld werden met foto’s van David Beckham met Bollywood-beroemdheden van het feest, deelde presentator Sonam Kapoor enkele nieuwe foto’s met het decor, de eettafel, kunstwerken en natuurlijk de man van het moment David Beckham.  

In de carrouselpost is de eerste foto een portret van de gast en de gastheren.  Op een paar andere foto’s is David Beckham te zien in interactie met Anil Kapoor.  Er is een stuk slinger te zien, vastgebonden aan de pols van David Beckham. Sonam deelde ook een close-upfoto van haar accessoires.  

Ze gaf een rondleiding door de feestlocatie (haar nieuwe huis in Mumbai), prachtig versierd met bloemen, kaarsen, lichtjes en kunstwerken.  Sonam schreef in het bijschrift: “Het was zo leuk om je een voorproefje van India te laten zien @davidbeckham @davidgardner. Ik hoop dat je net zoveel van India hield als India van jou!” 

Sonam bedankte de mensen die haar hielpen bij het regelen van het feest op haar post. Farah Khan merkte op: “Je huis ziet er prachtig uit, Sonam.”  Shibani Dandekar, die samen met Farhan Akhtar het feest bijwoonde, schreef: “Wat een mooie avond! Niemand doet het zoals jij.”  Kijk eens. 

Ondertussen deelde Anand Ahuja nog wat foto’s van het feest.  De foto’s gaven perfect de sfeer van het feest weer, aangezien iedereen daar aanwezig is in interactie met de sterspeler.  Op een van de foto’s is David Beckham te zien terwijl hij Anil Kapoor de hand schudt. In een andere is Sonam te zien terwijl ze Indiaas eten demonstreert terwijl ze met David Beckham voor een voedselbalie staat.  

Op een andere openhartige foto zijn Sonam, Farhan Akhtar en David Beckham te zien die lachen. Anand schreef in het bijschrift: “Het geluk dat je voelde dat je het zo vrijelijk gaf…” @sonamkapoor – je bent zo’n ongelooflijke gastheer.

error: Kopiëren mag niet!