Goals – video -Engeland voltooit de ongeslagen kwalificatiecampagne voor het EK 2024

Engeland heeft haar ongeslagen kwalificatie voor het EK 2024 afgerond met een 1-1 gelijkspel tegen Noord-Macedonië. De ploeg van Gareth Southgate stond achter door een doelpunt van Enis Bardhi, maar een eigen doelpunt van Jani Atanasov bracht ze weer op gelijke hoogte. Engeland eindigde bovenaan in Groep C met zes overwinningen en twee gelijke spelen en zal hierdoor in de eerste pot zitten voor de loting van Euro 2024, wat hun kansen op een gunstige groep vergroot. Southgate beoogt verbetering na dit optreden om als favoriet voor de EK-titel te kunnen gelden. Engeland had moeite om Noord-Macedonië te verslaan, ondanks een aantal goede momenten en een afgekeurd doelpunt door de VAR voor offside. Ze wisten uiteindelijk gelijk te spelen na een eigen doelpunt van Noord-Macedonië.

error: Kopiëren mag niet!