Man opgepakt verdacht van poging tot moord en mishandeling twee security guards bar te Meerzorg

De verdachte O.A. is donderdag 16 november aangehouden voor poging tot moord, poging tot doodslag, zware mishandeling met voorbedachte rade, zware mishandeling en mishandeling ten nadele van de security guards E.F. en W.R. die werkzaam zijn bij Scorpion Bar te Meerzorg.  

Uit voorlopig politieonderzoek is komen vast te staan,  dat de verdachte eerder op de avond door de security de bar was uitgezet, omdat hij onder invloed van alcohol of een ander bedwelmend middel verkeerde. 

Na zijn uitzetting vertrok de verdachte, maar kwam vervolgens gewapend met een dolkmes terug. Hij verwondde de twee security guards daarmee. De politie werd ingeschakeld en de verdachte werd overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de man in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!