Taylor Swift, Selena Gomez, Gigi Hadid en Sophie Turner verschijnen samen als fashionista’s 

Alle camera’s begonnen te knipperen toen Taylor Swift zich met haar bende (Selena Gomez, Gigi Hadid, Sophie Turner en anderen) in New York begaf. Maak wat lawaai voor dit ‘beste vriend’-doel!  Kan het zelfs gebeuren dat deze toonaangevende Hollywood-dames hun weg vinden, en dat het niet zal schitteren van de glans?  Nee!

Hun laatste avondje uit was een modieuze aangelegenheid. Taylor staat bekend om het onderhouden van haar relaties met haar beste vrienden. Ze is er altijd geweest voor haar vrouwelijke besties, of het nu Sophie’s moeilijke tijd is na haar scheiding van Joe Jonas of Selena die een slechte periode in haar carrière doormaakt, Tay is het middelpunt van de groep die iedereen bij elkaar houdt.

En wanneer ze samen gaan brunchen, dineren of feesten, is dat altijd de voorpagina. Onlangs waren Taylor Swift, Selena Gomez, Brittany Mahomes, Gigi Hadid en Sophie Turner te zien terwijl ze zich een weg baanden tussen flitsende camera’s en paparazzi. Terwijl Taylor er prachtig uitzag als altijd in een zwarte top met volledige mouwen en een grijze skaterrok gecombineerd met dijhoge laarzen en rode lippen, complimenteerde Selena Gomez haar BFF in een nudekleurige coljurk met volledige mouwen, zwarte schoenen en minimalistische sieraden.

Aan de andere kant versterkte Sophie Turner haar streetstyle met een blauw geruite blazer en blauwe spijkerbroek, die ze combineerde met een zwart T-shirt eronder. Ze hield haar haar open en liet haar chicheid het spel winnen, terwijl Gigi Hadid voor het gehele zwarte ensemble koos. Ze was te zien in een zwarte overhemdjurk, die ze versierde met hoepels en minimale make-up.

error: Kopiëren mag niet!