Gouden huwelijksjubileum voor het echtpaar Gobind – Jodha

Onlangs vierde het echtpaar Gobind – Jodha te midden van hun kinderen, kleinkinderen en familieleden, een mijlmaal van 50 gouden jaren in het echt verbonden met elkaar. De in Suriname geboren heer Soedhaker Gobind, zag het levenslicht op 1 oktober 1951. In 1976 kreeg hij de gelegenheid bij de Suralco te werken op de afdeling smelterij of te wel Potroom en gaf zodoende zijn krachten aldaar tot aan zijn pensionering. Zoals de  meeste mannen is meneer een voetbal liefhebber en voetbalde hij als jongeman voor de vereniging S.V.Boxel. Mevrouw Bisoenday Jodha is geboren op 30 Juni 1954 te Commewijne. Na het huwelijk is zij altijd de motor van het gezin geweest. Als hobby’s heeft mevrouw hengelen en het planten van bloemen. Het gezin werd uitgebreid en werden er 4 kinderen verwekt, waarvan 3 dochters en 1 zoon. Het echtpaar is verder ook rijk aan 9 kleinkinderen. Als huidige activiteiten doet het echtpaar aan het planten van  groenten en fruit voor eigen gebruik. Daarnaast is het genieten van hun seniore dagen met hun kleinkinderen ook een ontspanning. Als geloofsovertuiging belijdt het echtpaar het Hindoeïsme. Bij zo een jubileum is het gebruikelijk dat het echtpaar bezoek ontvangt van regeringsvertegenwoordigers. De felicitaties alsook een bloemstuk, een felicitatie kaart en een ingelijste foto werden in ontvangst genomen door het echtpaar. De middelen die gepaard gaan bij zo een mijlpaal worden overgemaakt op een bankrekeningnummer opgegeven door het echtpaar. Het echtpaar voeld zich gezegend en geeft aan dat geduld, verdraagzaamheid en wederzijds respect de basis zijn binnen een huwelijk.  

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!