De agent van Osimhen bedreigt Napoli met juridische stappen vanwege de TikTok-post

De zaakwaarnemer van Victor Osimhen heeft gedreigd juridische stappen te ondernemen tegen Napoli vanwege een TikTok-post. In de video werd Osimhen belachelijk gemaakt omdat hij een penalty had gemist tijdens een wedstrijd tegen Bologna. De zaakwaarnemer, Roberto Calenda, noemde de video onacceptabel en schadelijk voor de speler. Hij zei dat ze het recht behouden om juridische stappen te ondernemen om Victor te beschermen. Ondanks deze controverse scoorde Osimhen later een doelpunt in een andere wedstrijd. Hij is een belangrijke speler voor Napoli, en zijn contractonderhandelingen zijn aan de gang. Napoli had hem drie jaar geleden voor een groot bedrag getekend, wat nu onderzocht wordt door de Italiaanse autoriteiten vanwege vermeende manipulatie van transferwaarden.

error: Kopiëren mag niet!