Vuurwapengevaarlijke verdachte Vincent Ramon Renny Hoepel gezocht – ‘Pa Hoop’ was betrokken bij onlusten te Pikin Saron

De Procureur-Generaal bij het Hof van Justitie in Suriname verzoekt, gelast de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van de verdachte Ramon Renny Hoepel, alias Pa Hoop, geboren op 22 september 1970 te Para.

De man wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan onder andere poging tot moord, poging tot doodslag, diefstal met geweldpleging, opzettelijke vrijheidsberoving en overtreding van de Vuurwapenwet.

De verdachte was samen met nog zeker tien andere mannen op dinsdag 2 mei 2023 in of nabij het dorp Pikin Saron in het concessiegebied van NV. Grassalco te Maripaston, alsook in of nabij het dorp Bigi Poika, die de genoemde strafbare feiten moet hebben gepleegd.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de afdeling Kapitale Delicten op het telefoonnummer 403645; het Command Center via het telefoonnummer 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

error: Kopiëren mag niet!