Ronaldinho in India: Tweevoudig Ballon d’Or-winnaar bezoekt Kolkata tijdens Durga Puja

De gepensioneerde Braziliaanse legende Ronaldinho zal volgende maand Kolkata bezoeken tijdens de veelbelovende gelegenheid van Durga Puja.

Een ambtenaar die op de hoogte was van de ontwikkeling zei dat Ronaldinho de stad waarschijnlijk tussen 15 en 19 oktober zal bezoeken, maar de definitieve datum zal worden vastgesteld na de bevestigingsdatum van de wedstrijd van Barca Legends in Congo.

Volgens de functionaris zal Ronaldinho, die voor het eerst Kolkata bezoekt, naar verwachting deelnemen aan een korte liefdadigheidswedstrijd, naast een bezoek aan een voetbalclinic en een Durga Puja-pandal. Hij zal ook een standbeeld van de Argentijnse FIFA Wereldbekerwinnaar Lionel Messi inwijden.

Ronaldinho is tweevoudig winnaar van de Ballon d’Or en zal naar verwachting ook een aantal sponsorevenementen bijwonen en de nabijgelegen stad Rishra bezoeken.

De betrokken functionaris heeft in het verleden een sleutelrol gespeeld bij het naar de stad halen van voetballegendes, waaronder Maradona, Pele en Cafu. Hij speelde ook een rol bij het naar de stad halen van de huidige Argentijnse WK-winnende doelman Emiliano Martinez.

Opvallend is dat Ronaldinho ook zijn voetbalacademie in de stad heeft, de R10 Academy, in Rajarhat.

error: Kopiëren mag niet!