Ram

Neem tijd voor jezelf. Zelfs als je met een grote ploeg samenwerkt, of een actieve familie hebt. Soms moet je jouw emotionele batterijen opladen.

Stier

Jij voelt je iets vreemder dan anders, vooral wanneer je tegenover jouw geliefde staat. Jouw gevoeligheid is eigenlijk een groot voordeel. Maak hier het beste van!

Tweeling

Je moet iets meer berekend zijn in jouw doen. Zelfs als jij het gevoel hebt dat je teveel denkt. Het is één van die dagen dat alles op zijn plaats moet zitten.

Kreeft

Jouw intuïtie streeft iedereen voorbij, maar brengt jou eerder in verwarring, dan ze jou helpt. Dit is een goed moment om sceptisch te staan tegenover alle plannen en projecten. Ga er alleen op in als je er echt in gelooft.

Leeuw

Jouw ego is toe aan eerste hulp na een vergadering of aankondiging. Er is ook goed nieuws! Eenmaal je voorbij dit punt bent, verloopt alles goed.

Maagd

Hou jouw mond zoveel mogelijk dicht. Niet omdat jij anders jezelf in verlegenheid brengt, maar omdat je veel kan leren van anderen.

Weegschaal

Je moet een belangrijke beslissing nemen. Eén die invloed heeft op jouw relatie met vrienden en familie. Je mag egoïstisch zijn, maar dan zal je ook de gevolgen moeten dragen.

Schorpioen

Er klikt iets vanbinnen. Je voelt dat je sneller geneest op spiritueel of psychologisch vlak. Je zegt geen ‘nee’ tegen vernieuwing!

Boogschutter

Vandaag is er veel opschudding in jouw voordeel. Verwacht je aan vreemde symbolische momenten en diepgaande gesprekken.

Steenbok

Geniet van de sociale energie die voortvloeit uit jouw laatste prestatie. Je bereikt een nieuw niveau van prestige. De lat ligt hoger en het ziet er goed uit voor jou.

Waterman

Jij bent meer dan ideeën en individualistisch. Soms moet je het gevoel hebben dat je een belangrijk deel van de samenleving bent! Dit is de perfecte dag om leiding te geven, vrijwilliger te zijn of om andere activiteiten te doen die jou onder de mensen brengt.

Vissen

Zeg ‘nee’ tegen alles, tenzij jouw lef zegt dat het perfect in orde is. Je moet afstand nemen voordat je ziet wie jou raad kan geven.

error: Kopiëren mag niet!