Late eigen goal levert Napoli Champions League-zege op Braga op

Napoli won woensdag met 2-1 van Sporting Braga in hun Champions League-opening. Een late eigen goal van Sikou Niakate bezorgde de Italianen de overwinning. De wedstrijd leek op een gelijkspel af te stevenen, maar Giovanni Di Lorenzo opende de score voor Napoli, gevolgd door een doelpunt van Braga’s Bruma. Niakate’s eigen doelpunt in de slotminuten gaf Napoli de zwaarbevochten overwinning. Napoli staat nu op drie punten in Groep C, gelijk met Real Madrid. De Italiaanse kampioen moet echter efficiënter worden voor het doel, aangezien ze veel kansen in de eerste helft hebben gemist. De overwinning zal een welkome opluchting zijn voor coach Rudi Garcia na een moeilijke start van het seizoen. Victor Osimhen had verschillende kansen voor Napoli, maar slaagde er niet in te scoren. De wedstrijd had spannende momenten, maar Napoli trok uiteindelijk aan het langste eind dankzij Niakate’s eigen doelpunt.

error: Kopiëren mag niet!