Cristiano Ronaldo bleef puntloos terwijl Al Nassr de Aziatische Champions League-campagne opent met 2-0 zege vs. Persepolis

Cristiano Ronaldo bleef zonder doelpunten in zijn eerste wedstrijd in de Aziatische Champions League toen Al Nassr zijn Iraanse tegenstander Persepolis met 2-0 versloeg in Teheran. De wedstrijd vond plaats zonder publiek in het Azadi-stadion vanwege een straf opgelegd door de Aziatische voetbalconfederatie na een sociale mediabericht van Persepolis uit 2021. De doelpunten werden gescoord door Abdulrahman Ghareeb en Mohammed Qassem van Al Nassr, terwijl Ronaldo een kans miste om te scoren. Ondanks de afwezigheid van publiek waren er veel lokale fans die opwinding toonden rond Ronaldo’s aanwezigheid. Deze overwinning zette Al Nassr aan de top van Groep E in het toernooi met 40 teams. Het was het eerste bezoek van een Saoedi-Arabisch team aan Iran sinds 2015, na het herstel van diplomatieke betrekkingen. Andere resultaten in het toernooi werden ook genoemd.

error: Kopiëren mag niet!