Ronaldo, Neymar en Benzema hebben hun zinnen gezet op de Aziatische Champions League-titel

Cristiano Ronaldo, Neymar en Karim Benzema zijn vastbesloten om de Aziatische Champions League-titel te winnen. Saoedische clubs hebben veel geld uitgegeven aan het aantrekken van grote sterren, zoals Neymar, Ruben Neves, Kalidou Koulibaly, Aleksandar Mitrovic, Yassine Bounou, Malcom en Sergej Milinkovic-Savic. Ronaldo’s team, Al-Nassr, zal het opnemen tegen Persepolis in Teheran, terwijl Neymar’s team, Al-Hilal, in dezelfde groep is geplaatst als Mumbai City uit India. In totaal zijn er vier Saoedi-Arabische teams vertegenwoordigd in de groepsfase van het toernooi. Het toernooi is opgesplitst in geografische zones, waardoor er volgend jaar mei een vertegenwoordiger uit de oostelijke helft van het continent verzekerd is.

error: Kopiëren mag niet!