SIEBRANO PIQUE EN ZIJN UITSPRAKEN.

Gisteren werd ik verrast door beelden waarop Siebra Pique veel te zeggen had over de regering Santhoki/ Brunswijk. Ik kreeg het gevoel deat deze meneer zich wat in de steek gelaten voelt door zijn vroegre makkers. Ook kreeg ik de indruk dat hij met als mensen van de N.D.P zaken betreffende Revolutie voorspelden, ook bepaalde zaken m.b.t. het einde van deze regering bezig was te voorspellen. Éen en al een zielige vertoning. Meneer Siebrano heeft tijdens zijn relaas alleen maar aangegeven hoe zaken verkeerd gaan in dit land, maar geen woord gerept over wat men zou moeten doen om het beter te laten gaan. Maar om zaken beter te laten gaan, moet je eerst kennis van zaken hebben om te gaan praten met schuldeisers op internationaal niveau, zou je toch wat scholing moetenhebben hoe je op dit niveau zaken moet bespreken.

Ik wil niet vervelend zijn, maar zoals ik de heer Siebrano heb horen praten heeft hij dit niveau nog niet bereikt. Hij zou zich ernstig moeten verdiepen in de materie om met mensen op dit niveau te kunnen onderhandelen.

Santhoki heeft met zijn mannetjes dat wel getoond. Anders hadden de ambtenaren hun salaris niet ontvangen, de A.O.V’ers geen geld ontvangen ect…..

Het zijn steeds weer dit soort figuren die niet slagen in hun doen en met angst aanjagende verhalen komen. Zaken zoals October kent het Onderwijs stil te liggen, Santhoki zal Brunswijk bedanken. En de regering komt ten val, dat zijn zaken die de heer Siebrano wenst te gebeuren.

Interessant doen kan je op verschillende manieren, maar zoals de heer Siebrano dat doet lijkt mij niet zo verstandig.

Hij wilde gisteren iets over de minister van TCT zeggen maar was op eens de man zijn naam kwijt.  Hij gaf toen aan dat hij niet verder gaat alvorens men hem niet zou helpen aan die naam.  Alweer zo’n geweldig doenerij.

Wat ik de heer Siebrano wel wil meegeven is, dat hij onder alle omstandigheden beschaafd moet blijven. Al moet je niets hebben van Santhoki/ Brunswijk, op dit moment zijn ze de president en vp van het land en wel democratisch gekozen.

Deze twee heren categoriseren als te zijn boeven ect. kan de heer Siebrano weer in moeilijkheden brengen.

Persoonlijk heb ik ook mijn minnetjes m.b.t. deze overheid, maar doe het op een zoveel mogelijk correcte manier.

Tot slot heb ik een welgemeend advies voor de heer Siebrano.

U bevond zich tijdens de opname van uw gesprek zich in de omgeving van een zwembad. Is het niet raadzaam om kinderen uit uw buurt de nodige kennis van het zwemmen bij te brengen zodat die ook kunnen genieten van het water evenals u, zodat ze toch een leuke vakantie zonder stress hebben.

Tot slot wens ik u veel succes met al uw toekomstige politieke voorspellingen en met u vrienden van het A-Team en Bikers unit.

R.K.

error: Kopiëren mag niet!