Jeugdige verdachte meldt zich aan bij politie Santo Dorp

Een 17-jarige jeugdige verdachte met de bijnaam “Modo,” die werd beschuldigd van zware mishandeling en poging tot zware mishandeling van een 12-jarige jongen genaamd D.T., heeft zich op 5 september 2023 aangemeld bij de politie in Santo Dorp. Volgens de aangever had J.K. de 12-jarige D.T. op 4 september 2023 aangevallen met een scherp voorwerp nadat D.T. een gevecht tussen J.K. en een 13-jarige vriend had gestopt. Dit leidde tot een woordenwisseling, en toen D.T. naar huis ging, werd hij plotseling aangevallen door J.K. met het scherpe voorwerp.

Na de aangifte werd J.K. door de politie gezocht maar niet gevonden. Later meldde hij zichzelf bij het politiebureau. Uit voorlopig politieonderzoek bleek dat D.T., samen met 12 andere jongens, gewapend was met een scherp voorwerp en J.K. had aangevallen, wat leidde tot de verwondingen van D.T. Het scherpe voorwerp werd later door de politie gevonden en in beslag genomen.

J.K. is hangende het onderzoek door de politie in hechtenis genomen en vanwege zijn jeugdige leeftijd ondergebracht in het Jeugd Doorgangshuis te Opa Doeli in overleg met het Openbaar Ministerie.

error: Kopiรซren mag niet!