Smart Suriname reikt certificaat ‘Effectief Communiceren’ uit aan OW-personeel

Op maandag 4 september 2023 heeft Smart Suriname certificaten voor ‘Effectief Communiceren’ uitgereikt aan 20 medewerkers van het ministerie van Openbare Werken (OW). Minister Riad Nurmohamed benadrukte het belang van bijscholing voor alle personeelsleden, van directie tot veldwerkers, om een efficiënte en competente organisatie te creëren. De training, verzorgd door Smart Suriname, was toegankelijk voor medewerkers van verschillende afdelingen en werd succesvol afgerond met een examen waarbij elke deelnemer een hoog cijfer behaalde. Deelnemers waren blij met hun verbeterde communicatieve vaardigheden en erkenden het belang van effectieve communicatie in het bereiken van doelstellingen.

error: Kopiëren mag niet!