Sandra Bullock had haar vooroordeel over Daniel Radcliffe 

Daniel Radcliffe verwierf al op zeer jonge leeftijd roem en roem. Hij is en zal altijd de OG Harry Potter blijven, en dat kan elke Potterhead ter wereld beamen. Dat gezegd hebbende, is het ook waar dat de ster vanaf het begin met zijn eigen deel van de controverses te maken kreeg. Van alcoholisme tot relaties, hij heeft het er allemaal over gehad.

Het is begrijpelijk dat mensen op basis van deze feiten een indruk vormen, en dat is precies wat er gebeurde met Sandra Bullock. De actrice en Daniel speelden samen in de film The Lost City. De Amerikaanse lieverd had haar eigen twijfels over haar co-ster.

Hoewel het altijd raadzaam is om een ​​boek niet op zijn omslag te beoordelen, heeft Sandra Bullock blijkbaar de instructie gemist in het geval van haar co-ster. Ze dacht eigenlijk dat Daniel Radcliffe een verwend nest was en dat ze het waarschijnlijk moeilijk met hem zou krijgen op de set van The Lost City.

Terwijl ze sprak over een aflevering van The Zoe Ball Breakfast Show, zei ze volgens Express: ‘Ik dacht dat hij een narcistische, rechthebbende kindacteur zou zijn die is uitgegroeid tot een volwassene die gewoon met allerlei soorten drama zou komen . Maar tot haar grote verbazing besefte ze al snel dat hij niets van dien aard was.

Sandra Bullock voegde eraan toe: ‘Ik weet het niet, ik begon hem gewoon echt te bewonderen en zo leuk te vinden, omdat hij helemaal niet was wat ik van hem had verwacht. Daar kwam hij niet eens in de buurt.” Daniel Radcliffe speelde een slechterik in The Lost City en volgens de actrice wilde ze dat hij zijn Harry Potter-imago achterliet in de film.

error: Kopiëren mag niet!