Tamannaah Bhatia voelt zich op haar gemak in Mumbai 

Een throwback-video van actrice Tamannaah Bhatia van vorig jaar, waarop te zien is dat ze wordt geïnterviewd door Filmfare, zei dat Mumbai voor haar als thuis voelt, terwijl ze inzichten uit haar leven geeft. Ze onthulde dat ze ondanks haar werk in de Zuid-Indiase filmindustrie altijd terugkeerde naar Mumbai, waar ze bleef en het als haar basis beschouwde. 

Terwijl ze naar het zuiden zou reizen om te werken, bleef Mumbai haar constante plek. 

Tamannaah zei dat hoewel ze niet in het zuiden woonde, Mumbai altijd haar echte thuis is geweest. Nu ze meer tijd in de stad doorbrengt, waardeert ze de vertrouwde straten, het drukke verkeer en de algehele sfeer. Ze erkende met humor dat ondanks de veelgehoorde klachten over de chaos in Mumbai, het een integraal onderdeel van haar identiteit is sinds ze in de stad is geboren, opgegroeid en opgeleid.

Tamannaah uitte haar vreugde om thuis te zijn en noemde zelfs gekscherend het simpele plezier van het gebruik van haar eigen toilet. Het is duidelijk dat Mumbai een speciaal plekje in Tamannaah’s hart heeft en een gekoesterd onderdeel van haar leven blijft. Ze voegde eraan toe: ‘Ik weet het niet.  Het is allemaal zo veel als we wiegen over al deze al deze dingen. Ik denk dat dit in wezen een deel van mij is, omdat ik hier op school ben geboren en getogen, dus ik geniet er echt van. Ik geniet van het thuis zijn.  Ik gebruik graag mijn eigen toilet”.

error: Kopiëren mag niet!