Zanger B Praak prijst India’s Best Dancer 3-deelnemer Hansvi 

Zanger Pratik Bachan, professioneel bekend als B Praak, die bekend staat om hitnummers als ‘Teri Mitti’, ‘Dhoke Pyaar Ke’ en ‘Filhall’, zal zijn nieuwe nummer ‘Kya Loge Tum’ uit zijn aanstaande album ‘Zohrajabeen’, ten gehore brengen op de dance reality show ‘India’s Best Dancer’ Seizoen 3. In de loop van de aflevering ‘Dosti Special’ zullen deelnemer Hansvi en haar choreograaf Anuradha Iyengar een optreden geven opgedragen aan haar mededeelnemers en choreografen op het nummer ‘Tu Jo Mila’.

De voorstelling laat klassieke en hedendaagse dansstijlen naadloos samensmelten.  Het duo kreeg een staande ovatie van de jury.

B Praak waardeert hen en zei “Jullie hebben een verhaal laten zien door je optreden en het was geweldig. Ik ben geschokt over hoe je je in slechts twee dagen op deze act hebt voorbereid. Het is erg goed. En ik vond het erg leuk om naar jullie te kijken. Je optreden had de juiste emotie. Onder alle mensen die hier aan het dansen waren, was er één gemeenschappelijke emotie. En dat heb je zo mooi in beeld gebracht. God zegene je.”

Over de schoonheid van vriendschap gesproken, zal B Praak toevoegen: “Vriendschap is zo’n mooie relatie, gemaakt door God. Vrienden zijn degenen die gewoon bij je zitten, zelfs zonder gesprekken te voeren. Ik heb veel vrienden, maar ik breng de meeste tijd door met mijn songwriter, Jaani Bhai. Zelfs als we niets zeggen, zijn we gelukkig als we elkaar ontmoeten.”

Rechter Geeta Kapur zal hun optreden prijzen en zeggen: “Als klassieke danseres is het zo moeilijk om uit het stramien te breken. Wanneer je enige vorm van muziek of dans leert, wordt het een hele uitdaging om die mal te doorbreken omdat je lichaam rigide wordt.”

“Het is een geweldige uitwisselings- en leerervaring tussen de guru en de shishya (discipel).  De guru leert ook om de shishya te laten schitteren. Anuradha, wat je doet is geweldig. Petje af voor jou. En Hansvi, ik ben zo onder de indruk. Ik had niet verwacht dat je zo goed vloerwerk zou kunnen doen, want het is niet jouw stijl. Ik ben zo trots op je. God zegene je. Ik houd van je.”

error: Kopiëren mag niet!