Auto raakt van de weg, rijdt tegen boom en belandt in kanaal: 7-jarig inzittend jongetje overlijdt ter plekke

Bij een eenzijdig verkeersongeval zondag 18 juni op de Magentakanaalweg is de 7-jarige S.A. ter plaatse overleden, zo beircht het Korps Politie Suriname.

Agenten constateerden op de locatie, dat het om een eenzijdig verkeersongeval ging. Een automobilist reed met zijn echtgenote en 7-jarig zoontje over de Nieuw Weergevondenweg richting de Frederikshoopweg. Op een bepaald moment heeft de automobilist de controle over de besturing van zijn voertuig verloren. Hij kwam op de linkerberm terecht en vervolgens tegen een boom, waarna het voertuig in het langs de weg lopende kanaal belandde. 

Met behulp van omstanders werd het drietal uit het voertuig gehaald. Moeder en vader werden per ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Het jongetje vertoonde geen teken van leven meer. Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffertje vast.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het lichaam van het jongetje  ter obductie door de politie in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!