Kriti Sanon zegt dat niemand Raghav had kunnen spelen behalve Prabhas in “Adipurush”

Nu Adipurush binnenkort in de bioscopen over de hele wereld wordt uitgebracht, heeft Kriti Sanon haar vergelijking met haar nogal ‘gereserveerde’ co-ster Prabhas geopend. De Telugu-ster speelt de rol van Raghav (Ram), terwijl Kriti de rol van Janaki (Sita) speelt in het aanstaande opnieuw bedachte Ramayana-verhaal. 

De actrice zei onlangs dat niemand anders dan Prabhas de rol van Raghav had kunnen spelen vanwege zijn expressieve ogen. Ze sprak ook over hoe ze het ijs met hem brak. Toen ze sprak over het werken met Prabhas voor het eerst en de indruk die ze van hem had, vertelde Kriti Sanon aan ETimes: “Ik had gehoord dat hij gereserveerd was en aanvankelijk kwam hij verlegen over. Maar er was niet veel ijs om te breken. Ik begon gewoon terloops te praten over hoe mijn eerste film een Telugu-film was en het is moeilijk om te handelen in een taal die ik niet kende, toen opende hij zich en begon te praten. Hij is ongelooflijk geaard, warm en respectvol. Hij heeft zeer expressieve ogen en een kalme houding en ik kon me niet voorstellen dat iemand anders Raghav zou spelen.”

Adipurush, geregisseerd door Om Raut en geproduceerd door T-Series, Bhushan Kumar & Krishan Kumar, Om Raut, Prasad Sutar en Rajesh Nair van Retrophiles, Pramod en Vamsi van UV Creations staat gepland voor wereldwijde release op 16 juni.

error: Kopiëren mag niet!