Gadar 2 zal de rollen van Sunny Deol en Ameesha Patel hernemen

Regisseur Anil Sharma verbreekt de stilte over de controversiële scène in Gadar 2 tussen Ameesha Patel en Sunny Deol in Gurudwara.

Momenteel zijn Adipurush-regisseur Om Raut en actrice Kriti Sanon in de problemen gekomen, omdat ze elkaar kusten in de buurt van Tirupati’s Shri Venkateswara Swamy-tempel. Er is nu weer een schandaal geweest en deze keer heeft het te maken met Gadar 2. Een scène uit de film, opgenomen tussen Sunny Deol en Ameesha Patel, werd afgebeeld op een Guruwdwara, en dat past niet bij de Shiromani Gurdwara Parbandhak Committee (SGPC).  

Gadar werd uitgebracht in 2001 met Sunny en Ameesha in hoofdrollen.  Amrish Puri speelde de rol van de vader van de actrice, een invloedrijke Pakistaanse persoonlijkheid. Hij was tegen het trouwen van zijn dochter met een indiaan, gespeeld door Sunny.  Maar de acteur won zijn vrouw terug met de hulp van zijn vriend en zijn zoon. Gadar 2 zal de rollen van Sunny Deol en Ameesha Patel hernemen.  

Utkarsh Sharma, die hun zoon speelde in deel 1, zal opnieuw de rol van hun volwassen zoon spelen. Terwijl de fans nieuwsgierig wachten op de release van de film, is deze al verwikkeld in een ongelukkig schandaal.  In een van de uitgelekte BTS-scènes zijn Sunny en Ameesha te zien in een Gurudwara, arm in arm met dhols op de achtergrond. SGPC heeft bezwaar gemaakt tegen het opnemen van een romantische reeks op een religieuze plaats.  Er is beroep aangetekend tegen regisseur Anil Sharma en in de verklaring van de acteurs, vrijgegeven door SGPC, staat: “We hebben sterk bezwaar gemaakt tegen het opnemen van aanstootgevende scènes van Gadar 2 binnen de grenzen van Gurudwara.”

error: Kopiëren mag niet!