Salman Khan is nog steeds een in aanmerking komende vrijgezel in Bollywood

Salman Khan hielp niet alleen Katrina Kaif om Ranbir Kapoor te ontmoeten in films, maar ook Aishwarya Rai Bachchan & Abhishek Bachchan. Salman Khan is misschien nog steeds een in aanmerking komende vrijgezel in Bollywood, maar meer dan eens heeft hij het nieuws gehaald vanwege zijn relaties.  

De “Bhaijaan van Bollywood” heeft actrices als Katrina Kaif, Aishwarya Rai Bachchan, Sangeeta Bijlani, Somy Ali en meer als vriendin gehad. Maar, het was zijn relatie met de voormalige twee die de meeste krantenkoppen haalde. Hoewel hun romances om verschillende redenen uiteindelijk vervaagden. Salman hielp Ranbir Kapoor om bij Katrina te blijven terwijl hij Abhishek Bachchan meenam om Aishwarya te ontmoeten.

Voor degenen die het niet weten, de romance tussen Salman Khan en Aishwarya Rai Bachchan bloeide eind jaren ’90 op, maar gingen in 2001 uit elkaar na een lelijke breuk – waar Aish hem beschuldigde van fysiek, verbaal en emotioneel misbruik. Wat betreft Katrina Kaif, Salman en zijn Tiger co-ster kwamen naar verluidt dichtbij in 2009, maar ze beëindigde het met hem in 2010 vanwege de band met Kapoor.

error: Kopiëren mag niet!