Relatie Malaika Arora en Arjun Kapoor altijd in de belangstelling

Arjun Kapoor deelde een “cryptisch” bericht nadat zijn vriendin Malaika Arora een foto plaatste waarop hij luierend op de bank te zien is, schijnbaar zonder kleren. Arjun Kapoor en Malaika Arora haalden de afgelopen dagen de krantenkoppen. De “Ishaqzaade-acteur” werd “muze” voor zijn vriendin Malaika Arora in de nieuwste foto die ze op Instagram plaatste.

De foto van Arjun deed de ronde op internet, en nu heeft hij zijn stilzwijgen over de kwestie verbroken. Op de foto poseert Arjun halfnaakt voor zijn vriendin Malaika Arora. De actrice plaatste de foto met het onderschrift ‘my very own lazy boy’. Arjun plaatste het bericht opnieuw en de foto ging onmiddellijk viraal, en velen bekritiseerden hen voor het delen van de afbeelding.

Arjun ging later naar zijn social media accounts om een schijnbaar cryptische post te delen. Hij deelde een citaat op zijn Instagram-pagina waarin hij zei dat hij stil moest zijn en voor vrede moest kiezen. Het citaat dat hij deelde luidde: ‘Kies vrede boven aandacht’ gedijen in stilte. Malaika Arora en Arjun Kapoor kregen te maken met luchtafweergeschut omdat ze de intieme foto op sociale media deelden. Gebruikers op internet waren niet blij met de post en eisten zelfs dat ze het niet meer zagen. Het is echter niet de eerste keer dat het stel kritiek krijgt.

error: Kopiëren mag niet!