Sonu Nigam krijgt Aparwasi Award overhandigd in Ahoy Rotterdam 

De bekende Bollywood zanger Sonu Nigam heeft zondag 28 mei een spetterend optreden neergezet in de bijna uitverkochte Ahoy concerthal in Rotterdam, Nederland. Tijdens dit 3 uur durende concert, georganiseerd door CineWiz Production, werd Sonu Nigam gehuldigd met een ‘Aparwasi Award’ in bijzijn van ruim 3.500 Hindoestaanse bezoekers. Dit kreeg hij speciaal ter gelegenheid van 150 jaar Hindoestaanse Immigratie herdenking op 5 juni. 

Hemant Lachman van Milan Summer Festival Den Haag had de eer om dit plakkaat te mogen overhandigen aan de artiest namens de organisatoren Dhiraj Singh & Ram Nathie. Sonu Nigam bedankte de organisatie voor deze erkenning en feliciteerde het aanwezige publiek met de 150 jaar Hindoestaanse Immigratie viering. 

In een gesprek met Dinesh Malhoe vroeg Sonu Nigam hem om zijn persoonlijke felicitatie over te willen brengen aan de Surinaamse gemeenschap in verband met deze grote herdenking op 5 juni. Het concert was van topniveau en het publiek heeft volop kunnen genieten van heel veel mooie hitsongs van ‘Padmashree’ Sonu Nigam.  

error: Kopiëren mag niet!