“Pothole” in Anton Dragtenweg maakt slachtoffers onder automobilisten

Een gemene “pothole” in het wegdek van de Anton Dragtenweg in de strekking tussen de Bonistraat en Clevia, heeft in het weekeinde verschillende slachtoffers gemaakt onder automobilisten. Vanwege het regenweer staat de kuil helemaal onder een plas water en is daardoor niet te zien. Vooral ’s avonds. 

Verschillende nietsvermoedende automobilisten zijn zaterdagavond met hun voertuig over de kuil  gereden, met kapotte banden als gevolg. Sommige automobilisten hebben zelfs schade opgelopen aan de voor- en achterband van hun voertuigen. 

Een burger doet op sociaal media zijn beklag over de schade die hij vanwege de kuil aan zijn voertuig heeft opgelopen. Hij heeft pas een week geleden twee nieuwe voorbanden laten opzetten, waarvan één nu naar de maan is. Als bewijs daarvoor laat hij het bonnetje zien. En het is niet goedkoop, zeker in deze tijd niet. Volgens de burger is de situatie met de kuil in het wegdek zo erg, dat verschillende automobilisten midden op de weg in een rij stonden, omdat zij niet verder konden vanwege opgelopen kapotte banden. 

Er zijn tot nu toe gelukkig geen gevallen gemeld van persoonlijke ongelukken vanwege de kuil in het wegdek. Het is zaak dat het ministerie van Openbare Werken als de bliksem de situatie in het wegdek daar aan de Anton Dragtenweg verhelpt.

SS

error: Kopiëren mag niet!