Twee cocaïnesmokkelaars in de kraag gevat op J.A. Pengelluchthaven

Het Bestrijding Internationale Drugshandel (BID) Team van het Korps Politie Suriname heeft zaterdagochtend 27 mei op de Johan Adolf Pengelluchthaven twee passagiers, die op vertrek stonden naar het buitenland, aangehouden. Het gaat in deze om de vrouwelijke reiziger M.S. en de mannelijke reiziger V.J.

Tijdens controlewerkzaamheden van het BID-Team werd in de koffer van de Surinaamse M.S. 3 kilogram cocaïne aangetroffen. De vreemdeling V.J. had ruim 7 kilogram cocaïne tussen kleding in zijn koffer verstopt.

Beide verdachten werden ter voorgeleiding met de in beslag genomen drugs overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de drugsverdachten hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!