President Santokhi wil betere betere overheidscommunicatie

President Chandrikapersad Santokhi heeft vrijdag de opening verricht van het 4e overheidscommunicatie congres. Dit wordt tweejaarlijks georganiseerd door het Centrum voor Communicatie en Public Relations.

Bij de opening riep president Santokhi de participanten om de communicatie met de samenleving te verbeteren. Volgens hem is communicatie één van de voornaamste aspecten dat aangehaald werd tijdens gesprekken die de regering in de afgelopen maanden heeft gevoerd met onder andere allerlei maatschappelijke organisaties. Tijdens de regeringspersconferentie van 25 mei heeft de regering aangekondigd dat in de tweede helft er extra nadruk komt op effectieve overheidscommunicatie. “Het is daarom belangrijk dat dergelijke bijeenkomsten worden georganiseerd. De aanbevelingen worden meegenomen en de totale regering zal die uitwerken. Samen moeten wij het beter doen,” gaf de president aan. 

Dit jaar was het thema van het congres: De rol van overheidscommunicatie in de samenleving. Tijdens dit ééndaags congres zijn masterclasses en workshops verzorgd om overheidscommunicatie beter te belichten en verder te ontwikkelen in de komende periode.

Het overheidscommunicatie congres was vooral bedoeld voor ambtenaren, politici, leerkrachten, docenten en mediawerkers.

error: Kopiëren mag niet!