Politiebericht: Dode bij frontale aanrijding auto en pick-up Oost-Westverbinding

De 58-jarige automobilist R.A is na een aanrijding met een pick-up op de Oost-Westverbinding ter plekke overleden. De politie van het bureau Moengo kreeg dinsdag 22 mei omstreeks 10:00 uur de melding van een aanrijding met dodelijke afloop op de Oost-Westverbinding ter hoogte van km 88. 

Beide bestuurders reden over de Oost-Westverbinding, de personenauto kwam vanuit Paramaribo en reed Moengo, terwijl de pick-up met twee inzittenden in tegenovergestelde richting reed. Ter hoogte van km 88 kwam de bestuurder van de personenauto door tot nog toe onbekende reden op de rijhelft van zijn tegenligger met als gevolg eeb aanrijding. 

Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast. De pick-up bestuurder, I.K. (45), die in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs, liep letsels op. Hij werd in een ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zijn mede-inzittende heeft geen noemenswaardige letsels opgelopen. 

Beide voertuigen zijn in het belang van het onderzoek in beslag genomen.

Het lichaam van R.A. is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!