In maand tijd houdt politie 388 roadblocks: 609 arrestaties, 355 verdachten in verzekering gesteld

In het kader van de veiligheidshandhaving heeft de politie in de periode van 17 april tot en met 14 mei 2023 landelijk 388 roadblocks uitgevoerd. In vier weken tijd zijn 609 aanhoudingen verricht, waarbij in totaal 355 verdachten in verzekering zijn gesteld. Het betreft ernstige strafbare feiten, waaronder berovingen, overvallen, inbraken, drugs-, zeden- en economische delicten. 

In totaal zijn 14 vuurwapens en 4 jachtgeweren in beslag genomen en 393 dossiers ingediend op het Parket. 

“De politie zal al haar ten dienste staande middelen inzetten voor de veiligheidshandhaving. Dit in nauwe samenwerking met het Nationaal Leger en andere veiligheidsdiensten. Wees alert en bij het constateren van onregelmatigheden en/of strafbare feiten, zo spoedig mogelijk melding daarvan doen bij de politie”, zo laat het Korps Politie Suriname weten.

error: Kopiëren mag niet!