Lakers hopen dat LeBron besluit zijn carrière voort te zetten na het verlaten van de play-offs

De Los Angeles Lakers hopen dat LeBron James toch besluit zijn carrière voort te zetten na de moeizame play-off exit dit seizoen.

Na zijn exit-interview verliet James de media om na te denken over zijn basketbaltoekomst. De algemeen manager van de Lakers, Rob Pelinka, en hoofdcoach Darvin Ham spraken beiden de hoop uit dat hij zou blijven spelen, gezien zijn toewijding aan het spel. Het team heeft momenteel vijf spelers onder contract voor volgend seizoen, waaronder James, maar heeft een open plek om grote stappen te maken of om hun huidige kern te behouden. Belangrijke bijdragers aan het playoff-team, zoals Austin Reaves en Rui Hachimura, zijn ook gebonden aan vrije keuzevrijheid en kunnen door het team worden behouden.

Pelinka en Ham kijken ernaar uit om met James te praten wanneer de tijd rijp is om over zijn toekomst te beslissen.

error: Kopiëren mag niet!