De moeder van Cristiano Ronaldo, Dolores, ondergaat een esthetische operatie aan haar gezicht.

Clinica Onyx, een beroemde kliniek in Portugal, deelde een video op hun sociale media-pagina’s waarin Cristiano Ronaldo’s moeder Dolores Aveiros een esthetische operatie aan haar gezicht onderging. Aveiros is momenteel 68 jaar oud.

Ze is schijnbaar zonder problemen door de procedure gekomen. De kliniek deelde een gedetailleerde video van de procedure op hun profiel op sociale media

Cristiano Ronaldo heeft altijd een sterke band gehad met zijn moeder. Ronaldo woonde tot vorig jaar nog bij zijn moeder. Op de vraag waarom hij nog steeds bij haar woont en geen nieuw huis voor haar bouwt, zei de Portugese superster;

“Mijn moeder voedde me op door haar leven voor mij op te offeren. Ze ging hongerig naar bed om me te eten te geven. We hadden geen geld. Ze werkte zeven dagen per week en ’s nachts als schoonmaakster om een paar voetbalschoenen voor me te kopen, zodat ik kon spelen. Mijn hele succes is aan haar opgedragen.”

De vijfvoudig Ballon d’Or-winnaar voegde toe:

“En zolang ze leeft, zal ze altijd alles hebben wat ik haar kan geven. Ze is mijn toevluchtsoord en mijn grootste geschenk.

error: Kopiëren mag niet!