Russell Crowe geeft commentaar op ‘Gladiator’ vervolg en zegt dat hij “enigszins jaloers” is

Russell Crowe vertelt over het Gladiator-vervolg waar Ridley Scott aan heeft gewerkt en dat in november 2024 uitkomt. De acteur, die een Oscar won voor zijn rol in de eerder genoemde film, maakt geen deel uit van het vervolg en zegt hij is ‘een beetje jaloers’.

‘Ik bedoel, kijk, het enige dat ik er echt over voel, is een beetje jaloers, weet je? Omdat ik natuurlijk een veel jongere man was en het een enorme ervaring in mijn leven was, ‘vertelde Crowe aan Collider in een interview. “Het is echt iets dat mijn leven heeft veranderd. Het veranderde de manier waarop mensen naar mij keken en wat ik doe voor de kost, en weet je, ik heb veel geluk gehad dat ik bij veel grote films betrokken ben, maar de benen in die film zijn ongelooflijk.

Scott regisseert het vervolg met Paul Mescal in de hoofdrol en David Scarpa schrijft het script. Barry Keoghan is naar verluidt in gesprek om aan boord te gaan van het filmvervolg.

In de opvolger speelt Mescal de rol van Lucius, de zoon van Lucilla (Connie Nielsen) en de neef van Commodus (Joaquin Phoenix).

error: Kopiëren mag niet!