Lionel Messi heeft schijnbaar van gedachten veranderd.

Volgens bronnen vertelde Julien Laurens van ESPN dat de Argentijnse superster nu waarschijnlijk zijn contract niet zal verlengen bij Paris Saint-Germain.

Laurens meldde in december dat Messi, wiens huidige deal deze zomer afloopt, ‘in principe’ had ingestemd om nog minstens een seizoen bij de Franse club te blijven. Destijds werd echter opgemerkt dat de onderhandelingen nog niet formeel hadden plaatsgevonden tussen beide partijen.

PSG wil dat Messi 25% van zijn bestaande salaris inlevert, aldus Laurens. De winnaar van de World Cup verdient naar verluidt € 40 miljoen bruto per jaar. Messi en zijn team zijn niet bereid om aan dat verzoek te voldoen, voegt Laurens toe, terwijl de speler zelf ontmoedigd is nadat sommige PSG-fans hem hebben uitgejouwd in het Parc des Princes voorafgaand aan de nederlaag tegen Lyon op zondag.

Onderhandelingen tussen de twee partijen, die vroeger als een formaliteit werden beschouwd voorafgaand aan Messi’s triomfantelijke World Cup-campagne met Argentinië, staan nu stil.

error: Kopiëren mag niet!