Reizigers die een wereldreis willen maken, hebben nu unieke aanbiedingen van een cruisemaatschappij.

Life at Sea Cruises heeft een unieke aanbieding voor reizigers die een wereldreis willen maken. Een driejarige cruise op de MV Gemini, die meer dan 375 havens aandoet en 135 landen over 7 continenten bezoekt. De MV Gemini heeft 400 hutten en ruimte voor 1.074 passagiers. De reis begint op 1 november in Istanbul en bezoekt ook Barcelona en Miami. 103 “tropische eilanden” worden tijdens de cruise bezocht. 208 van de 375 havens waar stop wordt gemaakt zijn echte overnachtingsplekken, waardoor passagiers meer tijd in het gebied krijgen.

Tijdens de reis zullen ook plekken als de Chinese Muur, het Taj Mahal in India, Chichen Itza in Mexico en het beeld van Christus de Verlosser in Rio de Janeiro bezocht worden. Daarnaast heeft de MV Gemini een kantooropdracht ingericht om vanaf elke locatie ter wereld te kunnen werken. Ook zijn er belastingvoordelen als je aan boord van het schip werkt. Volgens Mikael Petterson, managing director van Life at Sea Cruises, hebben professionals connectiviteit, de juiste voorzieningen en de functionaliteit nodig om hun werk te kunnen doen. In het kort: een cruisebedrijf heeft een pakket aangekondigd om in 3 jaar rond de wereld te reizen. De kosten bedragen 24.540.10 euro per jaar per persoon. De bestemmingen omvatten 13 van de 14 wonderen van de wereld.

error: Kopiëren mag niet!