GOLF
Preview van de US Masters 2023
DOOR CHRIS DINSDALE

6 april 2023 – 9 april 2023 – Augusta National Golf Club organiseert elk jaar het U.S. Masters-toernooi. Augusta is een van ’s werelds mooiste en meest uitdagende banen, met golvende greens en uitgestrekte bunkers om ’s werelds beste golfers op de proef te stellen.

Augusta National zal spelers die zich hebben aangemeld voor de controversiële door Saoedi-Arabië gesteunde LIV Golf ontsnappingstour toestaan om deel te nemen aan het toernooi van 2023, waaronder zes eerdere Masters-winnaars: Phil Mickelson, Charl Schwartzel, Bubba Watson, Sergio Garcia, Patrick Reed en Dustin Johnson.

Voorafgaand aan het toernooi bevestigde Augusta National wijzigingen in de 13e hole, “Azalea”. De yardage van de hole is met 35 yards vergroot, tot 545 yards vergeleken met 510 yards vorig jaar.

error: Kopiëren mag niet!