20 mensen zijn omgekomen bij een busongeluk in de regio Asir in Saoedi-Arabië.

Het ongeval vond plaats rond 16.00 uur in Aqabat Shaar, een 14 kilometer lange weg die meer dan 40 jaar geleden werd geopend. De bus was vertrokken uit Khamis Mushayt en was op weg naar Abha. Volgens rapporten leidde problemen met pauzes tot een aanrijding met een slagboom aan het einde van de brug, waardoor deze kantelde en in brand vloog. Er zijn 20 doden en 29 gewonden gevallen.

Er zijn twintig doden gevallen bij een busongeval in de regio Asir in Saoedi-Arabië. Het ongeval eindigde met een aanrijding met een slagboom aan het einde van een 14 kilometer lange weg, wat leidde tot de kanteling en vervolgens de brand. 29 mensen raakten gewond bij het ongeluk. Dit geeft aan dat de veiligheidsmaatregelen en de staat van de weg waarop de bus reed, aandacht behoeven.

error: Kopiëren mag niet!