13 busvergunningen ingetrokken tijdens 2-daagse controle lijnbussen op Indira Gandhiweg

Met medewerking van de busdienst van het ministerie van Transport Communicatie en Toerisme (TCT) werd donderdag 23- en vrijdag 24 maart door de politie controle uitgevoerd op lijnbussen die op de Indira Gandhiweg rijden. 

Hierbij werden in totaal 130 lijnbussen gecontroleerd, 13 busvergunningen zijn ingetrokken, 3 chauffeurs reden met een vervallen vergunning, 3 reden met een vervallen chauffeurskaart, 2 zonder chauffeurskaart en 1 buschauffeur reed zonder vergunning.

Op alle bushouders die lijndiensten onderhouden door passagiers te vervoeren, wordt het beroep gedaan er zorg voor te dragen dat voor deelname aan het verkeer niet alleen de door het Korps Politie Suriname en de verzekeringsmaatschappijen uitgegeven documenten in orde dienen te zijn, maar eveneens dienen zij er zorg voor te dragen dat ook de documenten uitgegeven door het ministerie van TCT in orde dienen te zijn. 

De controles op alle routes gaan onverkort door, zo laat het Korps Politie Suriname maandag 27 maart weten.

error: Kopiëren mag niet!