Crypto ‘wonderkind’, 23, wordt ‘ontvoerd en GEfolterd’ na het ‘oplichten’ van investeerders

Een zelfverklaarde Canadese ‘crypto koning’ is ontvoerd en gemarteld nadat hij beleggers naar verluidt miljoenen had opgelicht om een glamoureuze levensstijl te kunnen leiden, volgens een rechtszaak.

Hij is naar verluidt na een paar dagen vrijgelaten, maar werd bedreigd om snel geld op te hoesten of anders. Er zijn geen verdachten bekendgemaakt in de ontvoering en de Toronto-politie heeft geen informatie verstrekt over de vermoedelijke ontvoerder of of er arrestaties zijn verricht.

Aiden Pleterski, 23, ondergaat momenteel faillissementprocedures terwijl Canadese autoriteiten proberen de $29 miljoen die hij ervan wordt beschuldigd beleggers opgelicht te hebben, terug te krijgen.

Er is slechts $1,6 miljoen terugbetaald, met berichten dat Pleterski het grootste deel heeft uitgegeven aan een privéjet, een enorme vloot aan flashy auto’s en luxueuze vakanties.

Pleterski claimde in 2021 dat hij investeringen verloor toen de crypto-markt in het najaar van dat jaar instortte.

Video’s en foto’s die op zijn Instagram-verhalen en highlights zijn geplaatst, laten zijn vloot aan luxe auto’s en zijn privéjetreizen naar Miami zien.

Zijn uitbundige vakanties zijn ook vastgelegd in de highlights, waar de crypto-koning zijn beste leven leidt op luxe jachten, jetskiën over de heldere wateren, dineren met wijn en oesters met vrouwen en vrienden.

error: Kopiëren mag niet!