Man te Jarika door aantal mannen ernstig mishandeld met stuk hout en vervolgens overreden door auto – Bestuurder rijdt door

De politie van het bureau Jarikaba kreeg maandagavond omstreeks elf uur een melding van openlijke geweldpleging in de Jarikabaweg voor een Suribet Shop. Agenten troffen ter plaatse een man, die niet aanspreekbaar was, op het wegdek aan. Hij had zwaar lichamelijk letsels over het gehele lichaam en hoofd opgelopen en bloedde hevig. Met een ambulance werd hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Volgens het voorlopig politieonderzoek is gebleken, dat het slachtoffer een heftige woordenwisseling heeft gehad met enkele mannen. Bij die gelegenheid werd hij behoorlijk door de mannen afgetakeld met een eindhout. Door de mishandeling viel het slachtoffer op de weg en werd overreden door een auto, die op dat moment vanuit de Lakantaweg kwam en richting de Padiweg reed. Na de man te hebben overreden, is de automobilist doorgereden.

Na intensief speurwerk is het inmiddels de politie van het bureau Jarikaba in samenwerking met het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) gelukt één van de verdachten die betrokken was bij de openlijke geweldpleging aan te houden.

Deze verdachte werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en heeft toegegeven de ernstige mishandeling met twee andere mannen te hebben gepleegd. Aan de aanhouding van de twee kompanen wordt gewerkt.

De politie doet hierbij een beroep op de gemeenschap om alle informatie die kan leiden tot het achterhalen van de automobilist en het voertuig door te spelen aan de politie van Jarikaba via de telefoonnummers 324002 / 328080, het Command Center via het verkorte nummer 115 en via de gratis tiplijn 179.

error: Kopiëren mag niet!