Harry Potter’-acteur Paul Grant sterft na instorten buiten London Railway Station

Paul Grant, een acteur die te zien was in ‘Star Wars: Return of the Jedi’ en ‘Harry Potter and the Sorcerer’s Stone’ is overleden nadat hij was ingestort buiten een treinstation in Londen. Hij was 56.
Volgens de Guardian werd dhr. Grant op donderdag 16 maart door de politie gevonden buiten station King’s Cross in Noord-Londen. Hij werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht waar hij hersendood werd verklaard. Op zondag 19 maart maakte zijn familie bekend dat ze de beslissing hadden genomen om zijn levensondersteunende machine uit te schakelen. De doodsoorzaak is niet bekendgemaakt.

Met name de acteur die 4-foot-4-inch lang was, speelde een Ewok in ‘Return of the Jedi’ en een goblin in ‘Harry Potter and the Philosopher’s Stone’. De acteur was ook te zien in ‘Legend’, ‘Labyrinth’, ‘Willow’ en ‘The Dead’.

error: Kopiëren mag niet!