Corporate America wil dat werknemers terugkeren naar kantoor
DOOR NINIAN CARTER

Sinds de versoepeling van de Covid-19-beperkingen, roepen veel Amerikaanse bedrijven werknemers die grotendeels onwillig zijn op om weer meerdere dagen per week vanuit kantoor te werken.

Sommige Amerikaanse bedrijfsleiders zijn van mening dat de productiviteit beter is als werknemers samen een kantoor delen, met verschillende uitgevende medewerkers, die sinds het begin van de Covid-19-pandemie vanuit huis werken, met mandaten voor terugkeer naar kantoor.

Meest recentelijk moedigt Meta het personeel aan om weer naar kantoor te komen, hoewel niet is gespecificeerd voor hoe lang. Het sluit zich aan bij Amazon, Starbucks en Disney, die allemaal werknemers hebben gevraagd om in 2023 weer achter hun bureau te gaan zitten.

In de meeste gevallen zijn de medewerkers niet enthousiast over het feit dat sommigen zelfs petities starten om te proberen de beslissingen terug te draaien, en geven ze er de voorkeur aan dat hun verbeterde levenskwaliteit niet hoeft te pendelen naar het werk.

error: Kopiëren mag niet!