Twee fietsers (40 en 61)  bij afzonderlijke ongevallen om het leven gekomen

Twee fietsers zijn dinsdagavond 14 maart bij twee afzonderlijke aanrijdingen om het leven gekomen.

De 40-jarige fietser M.A. raakte zwaargewond na op de Welgedacht A weg te zijn aangereden door een personenauto. Volgens het voorlopige politieonderzoek van de Verkeersunit van Regio Midden reed de fietser over die weg, komende vanuit de richting van de Indira Gandhiweg en fietsend richting de Magentakanaalweg. 

Op een bepaald moment sloeg de fietser rechtsaf naar de inrit van een supermarkt, zonder voorrang te verlenen aan het recht doorgaand verkeer. Bij het beschrijven van de bocht werd de man onderschept door een auto die uit tegengestelde richting kwam aangereden. 

Het slachtoffer was niet aanspreekbaar en werd met zware verwondingen voor medische hulp afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Kort na aankomst is hij overleden.

De 61-jarige fietser B.G. overleed ter plekke na in de Kuldipsinghstraat te zijn aangereden door een auto. De politie van het bureau Munder die de locatie aandeed, heeft uit het voorlopig onderzoek geconstateerd, dat de automobilist over die straat reed vanuit de richting van de Kwattaweg en rijdende richting de Johannes Mungrastraat. Ter hoogte van pand no.13 kwam de fietser, die in tegengestelde richting reed, op de rijhelft van de auto met als gevolg de aanrijding.

In beide zaken werden de automobilisten ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en zijn de voer- en rijtuigen ter keuring in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!