Late Guadeloupe push verslaat Jamaica, terwijl Haïti boven Suriname staat

De teams van Groep G en Groep H van het Concacaf Heren Onder-17 Kampioenschap 2023 in Guatemala kwamen dinsdag weer in actie, waarbij Guadeloupe en Haïti hun eerste overwinningen van het toernooi behaalden, terwijl Honduras en Costa Rica hun tickets voor de knock-outfase behaalden. .

Op de dag in groep G in het Estadio Doroteo Guamuch Flores in Guatemala-Stad kwam Guadeloupe van een late 1-0 achterstand terug naar een 2-1 voorsprong op Jamaica.

Costa Rica 4 Cuba 0

De slaapmuts in Groep G eindigde met een indrukwekkende overwinning voor Costa Rica op Cuba, 4-0.

Groep H

Haïti 3 Suriname 0

Het Estadio Pensativo in Antigua was opnieuw de plek voor de wedstrijden in Groep H en het bleek een gelukkige dag te zijn voor Haïti, dat Suriname met 3-0 versloeg voor hun eerste overwinning van de CMU17.

Honduras 4 El Salvador 1

In een duel van Midden-Amerikaanse rivalen in de tweede wedstrijd van de groep kwam Honduras als overwinnaar uit de strijd met 4-1 van El Salvador, mede dankzij drie doelpunten in de eerste helft.

Het Estadio Pensativo zal gastheer zijn voor de finales van de groepsfase voor de teams in Groep H, waaronder El Salvador tegen Suriname.

El Salvador zal proberen te herstellen van hun verlies tegen Honduras en heeft alleen een gelijkspel nodig om door te gaan, terwijl Suriname nog steeds op zoek is naar hun eerste overwinning van het toernooi en een mogelijke plaats in de Ronde van 16.

Het wordt de allereerste CMU17-ontmoeting tussen de twee naties.

error: Kopiëren mag niet!