Zanger Anil Bheem uit Trinidad & Tobago overleden

De populaire zanger en radiopersoonlijkheid uit Trinidad & Tobago Anil “The Vocalist” Bheem is overleden. De zanger van het bekende nummer ‘The Indian Anthem’ bereikte de leeftijd van 48 jaar. Het bericht van zijn overlijden heeft ook personen in de Surinaamse muziek scene en fans bereikt.

Het regent condoleanceberichten op social media. Anil Ramharakh, Dj Crazy Needle schreef: “Hart verscheurend! Velen in Suriname en Nederland kennen Anil Bheem van zijn laatste hit “The vocalist “. Persoonlijk Anil jaren mogen kennen, thuis bij hem geweest samen met Prakash Malhoe tijdens vakantie op Trinidad.” 

Ook de populaire app TikTok wordt overspoeld met condoleances. 

Bheem was de oprichter en leider van The BMRZ Empire. Radiostation 103.1FM bevestigde het overlijden zaterdag in een Facebook-bericht: “Met pijn in het hart geven we het nieuws door, dat onze geliefde Anil Bheem vanmorgen is overleden. Dit is meer dan schokkend en we proberen het nog steeds te verwerken.” Het radiostation betuigt condoleances aan zijn vrouw Cheryl, dochters, familie, vrienden, collega’s in de branche en fans.

Trinidad verliest hiermee een talentvolle persoonlijkheid. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!