Man (33) duldt geen hossel-concurrentie van broer en mishandelt hem en zijn vrouw en dochter

De de 33-jarige verdachte M.J. is donderdag 2 februari door de politie van het bureau Jarikaba voor mishandeling van zijn broer Ramesh aangehouden.

Bij aankomst van de politie, die het adres aandeed voor onderzoek, bleek dat er onenigheid was ontstaan tussen de twee broers die op een bepaald moment dezelfde hossel deden. M.J. was eerst de producent en leverancier van eet- en drinkwaren bij diverse winkels. Op een gegeven moment deed zijn broer Ramesh dezelfde hossel, wat niet in goede aarde viel bij M.J. 

Hij werd boos, omdat hij zijn broer als zijn concurrent zag en deed het woonadres van Ramesh aan. Daarbij heeft M.J. zijn broer, zijn zwagerin en hun dochter mishandeld. De vrouw van Ramesh heeft een enkelfractuur opgelopen en heeft evenals haar dochter enkele klappen moeten incasseren, toen zij Ramesh te hulp schoten.

De verdachte broer M.J. werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en is na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!