Leden Narcotica Brigade actief in Para en Wanica – Drugsverdachte opgepakt in Bernharddorp 

Leden van de Narcotica Brigade hebben na verkregen informatie  donderdag 2 februari een inval gepleegd in Bernharddorp in het district Para, waarbij de 26-jarige drugsverkoper A.A. voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen in de kraag is gevat. 

Op deze verdachte werden aangetroffen een witte medicatie fles met 17 wikkels vermoedelijk cocaïne van 3.14 gram, 3 wikkels hasj van 1.23 gram, 3 boekjes vloeipapier en een geldbedrag in SRD.

Verder werd diezelfde dag een bekende drugslocatie te Lelydorp bezocht en daar werden 10 xtc-pillen, 1 blok hasj van 7 gram, 1 wikkel sukru van 3 gram en 1 zak marihuana van 43 gram onbeheerd aangetroffen en inbeslaggenomen.

Bij een oud gebouw in Lelydorp werden ook op dezelfde dag onbeheerd aangetroffen en inbeslaggenomen 1 zak marihuana van 48 gram, 1 zak marihuana van 26 gram, 1 blok hasj van 49 gram, 1 wikkel hasj van 0.95 gram, een fijn weger en 3 stuks hagelpatronen kaliber 16, twee opgerolde sigaretten met vermoedelijk marihuana en een mobiele telefoon. 

De verdachte A.A. werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!