Nieuwe dierenopvang van st. Save Animals Suriname op komst

Zoals men weet hou ik heel veel van dieren en kan ik slecht tegen dierenleed. Toen ik in 1997 in Suriname ging wonen ging er dan ook wereld voor me open, zowel letterlijk als figuurlijk!!!!

Ik was direct verliefd op dit mooie land.

Waar ik van in shock raakte waren de vele zwerfdieren die aan hun lot werden overgelaten. Ik heb altijd gezegd dat ik hier iets aan wil doen, maar ja, de tijd draait door en je helpt waar je kan, maar nu is de tijd rijp! Na aansporing van mijn lieve man die me over de streep moest trekken en zijn volledige steun, gaat het gebeuren!!!

Het onroerend goed ga ik persoonlijk beschikbaar stellen, de grond is al aangekocht, er wordt  opgehoogd en we zijn bezig met het ontwerp van de opstal en de indeling daarvan. Als dit gerealiseerd is, zal het in beheer gaan van stichting Save Animals SU. Deze stichting gaat hulpbehoevende dieren opvangen en een liefdevol thuis voor ze zoeken. 

Alle dieren die binnenkomen worden door een dierenarts nagekeken en dan gesteriliseerd of gecastreerd. We hopen ze allemaal te kunnen plaatsen, onze insteek is om absoluut geen dieren in te laten slapen. Een dierenarts zal beslissen bij ziekte wat te doen, maar dit is alleen het geval als de situatie uitzichtloos is.

Ook willen we sterilisatieprojecten doen en voorlichting geven, zodat we de overpopulatie van honden en katten kunnen terugdringen.

Er zijn plannen genoeg, maar daar hebben we hulp en steun bij nodig. We hebben een mooie Facebookpagina, daar gaan we alle ontwikkelingen en vorderingen voorbij laten komen, zodat iedereen op de hoogte is en alles kan volgen. https://www.facebook.com/St-Save-Animals-Su-106260054639958

Ik hoop op jullie steun in welke vorm dan ook zodat het een groot succes wordt en we de hulpbehoevende dieren van Suriname een mooi en respectvol leven en thuis kunnen geven wat ze nodig hebben en verdienen!!

De opvang bevindt zich aan de Sir Winston Churchillweg 455 en de officiële opening staat gepland voor 21 februari.

Isabelle de Boer-Buurman 

voorzitter Stichting Help Save Animals Suriname

error: Kopiëren mag niet!